Team Slow sponsorer.

Blaker Sparebank:
Vi er veldig stolte av å ha Blaker Sparebank som hovedsponsor. De har en sterk posisjon i bonde bygda Sørum og de støtter idrett og næringsliv på en god måte. God service og hyggelige priser på Lån og forsikring!


Spenst:
Spenst Sørumsand er et treningsstudio FOR ALLE! Der kan du komme om du er liten eller stor! Dårlig eller godt trent. De tar seg av alle uansett! 


Amundrød stein industri:
Er du ute etter stein produkter, enten det er skifer til hage eller stue. Kjøkken benk eller gravstein er dette stedet du skal gå! Med over 75 år erfaring har de god greie på hva de driver med! 


Olavsgaard hotell:
Har du for mange gjester til hus og hage? Lei deg inn på Olavsgaard med mann og mus da vel!! Flotte rom med gode senger! Topp kvallitet på mat og personale!


Sørum dekksenter:
Knut Olav Hageberg og hans mannskap står klare med muttertrekker og dekkspaker når dekk og felger skal skiftes. Dekk hotell og Ac service er også på meny listen!


KIK Landbruk:
Kent Ivar Kville er en lokal bonde med Riktig traktor og utstyr til riktig jobb! Trenger du å pynte opp langs veien med kjærr og kratt, har KIK landbruk utstyr for det og !